Герб на Република България

Република България
Областна администрация Шумен

Новини
21 януари (четвъртък)

Областният управител Донка Иванова беше гост на празника във филиала в Шумен на Медицински университет-Варна по случай Бабинден

IMG_2846

Областният управител Донка Иванова и заместник-областният управител Селиме Кърджалиева бяха сред гостите на честването на Бабинден, което се организира за първи път във филиала на Медицинския университет след разкриването му в Шумен миналата година. Да споделят празника дойдоха и заместник-кметовете на община Шумен Светлана Маркова и Найден Косев, ректорът на Шуменския университет проф. Георги Колев, лекари от МБАЛ – Шумен. Бъдещите медицински сестри и акушерки благодариха на местната власт в лицето на общината и областната управа за разкриването на учебното заведение и за подкрепата, която продължават да получават.

Областният управител Донка Иванова честити празника и пожела на студентите успешно да се дипломират. Много искам да намерите вашето работно място и вашата реализация точно в нашата област Шумен, защото ние имаме нужда от вас. Ние като институции имаме отговорността да ви създадем добри условия, за да получите образованието и нужната квалификация за вашата професия. Нека пък вашата отговорност да бъде тази – завършвайки да останете и да работите тук, каза Донка Иванова.

Присъстващите на тържеството бяха поздравени от ученици от СОУ „Сава Доброплодни“-Шумен.

IMG_2849
IMG_2850