Герб на Република България

Република България
Областна администрация Шумен

Официална интернет страница


Новини
2 декември (сряда)

Да подкрепим кампанията за събиране на средства за създаването на донорски пункт за кръвна плазма към отделението по трансфузионна хематология на МБАЛ-Шумен

Областният кризисен щаб за борба с COVID-19 отправя апел за подкрепа на кампанията за събиране на средства за създаване на пункт за даряване на кръв за производство на антиковид хиперимунна плазма към отделението по трансфузионна хематология в МБАЛ-Шумен. Необходимите средства са около 100 000 лв. за закупуване на специализирана техника, допълнително оборудване на отделението и консумативи.

В тази трудна за страната ни и за всеки един от нас обстановка, нека сме съпричастни и солидарни. Нека всички, които имат възможност, да подкрепят и да се включат в тази инициатива в помощ на болните от COVID-19, призовават от Областния кризисен щаб.

Средства се даряват по съществуващата досега сметка с титуляр „Стопанска камара – Шумен“. При даряване на сумите дарителят трябва да напише в преводното банково нареждане, основание за даряване – Дарение за пункт за антиковид плазма в ОТХ-„МБАЛ-Шумен” АД.

Уникредит Булбанк, Шумен

IBAN: BG24UNCR70001523957520, BIC: UNCRBGSF

Титуляр: Сдружение “Стопанска камара – Шумен”

Skip to content