Герб на Република България

Република България
Областна администрация Шумен

Официална интернет страница


Новини
12 октомври (понеделник)

Областният управител с поздравителен адрес до кметовете и председателите на общински съвети в област Шумен по случай Деня на българската община

Областният управител проф. Стефан Желев поздрави кметовете и председателите на общински съвети в област Шумен по случай Деня на българската община, който се отбелязва на 12 октомври. В поздравителен адрес до кметовете, председателите на общинските съвети, общинските съветници и служителите в администрациите се казва:

Уважаеми госпожи и господа кметове,

Уважаеми председатели на общински съвети и общински съветници,

 Уважаеми служители в администрациите,

Приемете сърдечните ми поздравления по случай Деня на българската община – 12 октомври!

Местното самоуправление е основният фактор за устойчиво интегрирано развитие на регионите и аз Ви поздравявам за енергията и амбицията, които ежедневно влагате в работата си, за да реализирате приоритетите си за добруването на жителите на област Шумен.

Вярвам, че и занапред местната администрация ще продължи да бъде все така близо до хората, пример за добро управление и  коректен партньор на бизнеса. Нека постигнатите безспорни резултати Ви мотивират да реализирате с работата си още по-смели проекти и да се справяте с още по-големи предизвикателства в полза на обществото и по-доброто бъдеще на Вашите общини и на област Шумен.

Желая на всички Вас здраве и професионално удовлетворение!

Честит празник!

Проф. Стефан Желев

Областен управител

Skip to content