Герб на Република България

Република България
Областна администрация Шумен

Официална интернет страница

ТОВА Е АРХИВЕН САЙТ НА ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ ШУМЕН

Линк към новия сайт - https://shumenoblast.egov.bg


Новини
9 март (сряда)

Грамоти от областния управител на Шумен Донка Иванова за участниците в Международния детски театрален фестивал „Братя Грим“

Заместник-областният управител Селиме Кърджалиева беше гост на заключителния концерт на VIII Международен детски театрален фестивал „Братя Грим“, който се проведе в Шумен. Тя поздрави организаторите за амбицията и енергията, с която работят за съхраняването и обогатяването на тази чудесна традиция, която води началото си от 2002 г. От името на областния управител на област Шумен, Селиме Кърджалиева връчи Грамоти за отлично представяне на всички участници във фестивала, който няма конкурсен характер.
В тазгодишното издание на фестивала от Шумен участие взеха ЦДГ № 1″Звънче“, ЦДГ №2 „Слънце“, ЦДГ №5 „Латинка“, ЦДГ №23 „Буратино“, ЦДГ №25 „Братя Грим“, ЦДГ №30″Космонавт“, ЦДГ №35 „Изворче“, ОДЗ „Светулка“ и ОДЗ „Пчелица“. Във фестивалната програма се включиха и групи от София, Плевен, Смолян, Асеновград, Казанлък, Нова Загора, Лясковец, Добрич и др. Гости бяха учители от Румъния, Македония, Италия, Испания, Литва, Холандия. Всички изпълнения ще бъдат събрани в колекция, която участниците ще отнесат в своите детски градини.
Фестивалът се организира по инициатива на ЦДГ №25 „Братя Грим“ с подкрепата на община Шумен.

IMG_0247

Skip to content