Герб на Република България

Република България
Областна администрация Шумен

Официална интернет страница


Новини
30 май (понеделник)

Областният управител Донка Иванова беше гост на празника „Дни на моя град” в Каспичан

Областният управител Донка Иванова и заместник-областният управител Селиме Кърджалиева бяха гости на празника „Дни на моя град” в Каспичан. Сред присъстващите на празничните прояви бяха и народните представители Ралица Тодорова, проф. Стефан Желев и Иван Иванов.

На тържествената сесия на Общинския съвет кметът на общината Милена Недева подчерта постиженията в сферата на образованието, културата и спорта на формациите, съставите и клубовете от Каспичан и благодари на жителите на общината за труда и амбицията, с която работят за развитието на града си.

В словото си областният управител Донка Иванова изтъкна, че Каспичан през последните години се утвърждава като един развиващ се град. „Това е доказателство, че общинското ръководство, общинският съвет и бизнеса създават условия за една по-ефективна икономика. Каспичан с политиките, които има, работи за това да бъде равностоен български и европейски партньор. Каспичан се развива благодарение на труда и амбициите на местната власт и на неговите жители”, подчерта Донка Иванова. Областният управител изрази задоволството си от доброто сътрудничество с местната власт и подчерта подкрепата си към усилията за обновяване на града, за реализиране на нови проекти, за надграждане на успехите, постигнати досега.

„Пожелавам ви да имате волята и силите да продължите развитието на Каспичан като един социално ориентиран и икономически проспериращ град и община. Град, който да има своето устойчиво развитие с успехи в социалната и здравната сфера, с повишаването на заетостта и доходите на населението, с подобряването на инфраструктурата, със създаването на условия за превръщането му в модерен туристически център”, каза в приветствието си Донка Иванова.

По традиция на площада пред сградата на общината бяха издигнати националният флаг и знамената на Европейския съюз и на община Каспичан.

Picture 178

Picture 189

Skip to content