Герб на Република България

Република България
Областна администрация Шумен

Официална интернет страница


Новини
2 юни (четвъртък)

Областният управител Донка Иванова откри конференция в подкрепа на младите предприемачи

Шумен беше домакин на конференция „Как да правим бизнес – предприемачество и Start up?“, организирана от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия.

Форумът беше открит от областния управител Донка Иванова, която изрази задоволството си, че за втори път в рамките на няколко месеца в Шумен се провежда конференция в подкрепа на развитието на бизнеса.  „Надявам се да имате възможност да обмените добри практики и бизнес идеи, които да реализирате тук, в нашия регион“, каза в приветствието си областният управител Донка Иванова. Тя определи значението на информацията и това да бъдат намерени най-преките пътища за финансиране на дадена идея като едни от най-важните неща за младите предприемачи. „Искам да подчертая, че вие имате подкрепата на местната власт в нашата област и заедно можем да направим така, че да се подобряват условията за бизнес в региона“, каза Донка Иванова.

Конференцията се проведе в два панела, засягащи темите  „Що е предприемачество“, „Възможности за финансиране на предприемачески идеи“, „Успешни примери за стартъпи“, „Начини за финансиране на стартиращи компании“.

IMG_3699

Skip to content