Герб на Република България

Република България
Областна администрация Шумен

Официална интернет страница


Новини
30 октомври (петък)

Областният управител Донка Иванова се срещна с дейци на образованието и културата в навечерието на Деня на народните будители

В навечерието на Деня на народните будители областният управител Донка Иванова проведе среща с дейци на образованието и културата от област Шумен.

Щастлива съм да ви поздравя по случай Деня на народните будители-празник, който ни връща към корените ни и богатата българска духовност, каза в приветствието си Донка Иванова. Тя подчерта, че Шуменският регион е бил и остава много важен духовен център, дал на страната ни много творци, просветители и общественици.

Областният управител Донка Иванова благодари на всички дейци на образованието, науката и културата за тяхното дело и им пожела здраве и достойно да продължават мисията си на будители с вдъхновение и неугасващ плам.

Донка Иванова сподели намерението си в сградата на Областна администрация-Шумен да гостуват различни изложби и покани за партньорство училищата и културните институти от региона. Първата експозиция, която е показана в арт пространството на втория етаж на административната сграда, е на тема „Трафикът на хора“.

IMG_2335
IMG_2338
IMG_2340

Skip to content