Герб на Република България

Република България
Областна администрация Шумен

Официална интернет страница


Новини
19 септември (понеделник)

Областният управител Донка Иванова връчи печата на Районната избирателна комисия

Областният управител Донка Иванова пожела успешна и ползотворна работа на Районната избирателна комисия в Шумен, която днес проведе първото си заседание. Донка Иванова представи пред медиите членовете на комисията. Съгласно решение на ЦИК председател на Районната избирателна комисия е адвокат Валентина Велева. Заместник-председатели са Георги Иванов и Светлена Бъчварова, секретар е Ахмед Джамбазов и членове- Георги Георгиев, Турхан Каракаш, Милен Беджев, Дилян Нанев, Светозар Петков, Василина Кънчева, Емил Петров, Юлиян Русев и Кирил Кирилов.

Връчвайки печата на РИК на председателя Валентина Велева, областният управител Донка Иванова изрази увереността си, че членовете на комисията ще работят отговорно, за да бъдат проведени изборите в спокойна и сигурна обстановка. Тя подчерта, че Областна администрация ще изпълни своите ангажименти и ще бъдат осигурени всички необходими условия за спокойна работа на комисията. „Убедена съм, че с изпълнението на отговорностите на общините и всички други институции, които имат конкретни задължения, ще проведем успешно и без сътресения изборите за президент и вицепрезидент“, каза областният управител Донка Иванова.

Председателят на РИК Валентина Велева подчерта, че членовете на комисията имат опит в провеждането на избори и изрази убедеността си, че няма да има никакви проблеми в работата им, както е било и досега.

До изборния ден РИК-Шумен ще се помещава и ще провежда своите заседания в зала 408, ет. 4 на Областна администрация-Шумен.

IMG_4007

 

Skip to content