Герб на Република България

Република България
Областна администрация Шумен

Официална интернет страница


Новини
14 март (сряда)

Областният управител проф. Стефан Желев подкрепи инициативата „Приобщи приятел“ на СУ „Трайко Симеонов“

Областният управител проф. Стефан Желев и заместник-областният управител Петко Шаренков подкрепиха участниците в приятелската футболна среща под надслов „Приобщи приятел“, която се проведе в СУ „Трайко Симеонов“-Шумен. Тя противопостави отборите на профилираната паралелка „Физическо възпитание и спорт“ в СУ „Трайко Симеонов“ и отбор на служители на ОД на МВР.
Двубоят бе част от проявите, които училището организира през месец март, през който чества и своя патронен празник, а намерението е футболните мачове между отборите да станат традиционни.

Съдия на срещата беше председателят на ОС на БФС Милен Христов, а коментатор  общественият посредник на община Шумен Иван Капралов.  Редовното време завърши при резултат 5:5, а след изпълнението на дузпи с 8:7 двубоят беше спечелен от отбора на полицията. Двата отбора получиха медали, които им бяха връчени от областния управител проф. Стефан Желев и заместник- областният управител Петко Шаренков.

Профилираната паралелка „Физическо възпитание и спорт“ в СУ „Трайко Симеонов“ е открита за първи път през учебната 2017/2018 година. В нея се обучават 22 ученици, тренирани от високо  квалифицирани специалисти по волейбол, баскетбол и футбол.

IMG_5882

IMG_5887

IMG_5873

 

Skip to content