Герб на Република България

Република България
Областна администрация Шумен

Официална интернет страница


Новини
8 декември (петък)

Областният управител проф. Стефан Желев присъства на представянето на проект за логистичен коридор „Азия-Варна-Шумен-Разград-Русе“

Областният управител проф. Стефан Желев беше гост на официалното представяне на проект за логистичен коридор „Азия-Варна-Шумен-Разград-Русе“ от Национално сдружение в обществена полза „Клъстер Черноморска икономическа зона“.  Проектът е насочен към постигане на устойчив и приобщаващ растеж на икономиката чрез инвестиции в нови технологии, обновяване и развитие на техническата инфраструктура. На събитието присъстваха областните управители на Варна Стоян Пасев, на Разград Гюнай Хюсмен, на Добрич Красимир Кирилов и на Русе Галин Григоров.

Областният управител на Шумен проф. Стефан Желев и неговите колеги областни управители получиха благодарствени писма за подкрепа на тази инициатива, включваща важните инфраструктурни и социално значими проекти за Североизточна България.

На срещата бяха обявени възможностите за кандидатстване по програми през 2018г. за трансгранично сътрудничество и регионално развитие в областите Варна, Добрич, Шумен, Разград и Русе.

IMG_20171207_135530[1]

IMG_20171207_135603[1]

Skip to content