Герб на Република България

Република България
Областна администрация Шумен

Официална интернет страница


Новини
16 април (вторник)

Областният управител проф. Стефан Желев се срещна с представителя на УНИЦЕФ за България д-р Джейн Муита

Областният управител на Шумен проф. Стефан Желев днес проведе среща с представителя на УНИЦЕФ за България д-р Джейн Муита, която е на първо работно посещение в област Шумен. В разговорите участваха заместник областните управители Ширин Вели и Петко Шаренков, както и членове на екипа на УНИЦЕФ- Десислава Енчева-програмен директор „Услуги в общността“, Виолетка Минкова-Алексиева- директор „Фондонабиране и партньорства с частния сектор“, Деница Каменова-директор „Комуникации“, Ина Пенкова-експерт корпоративни партньорства и Любомир Крилчев- консултант по въпроси, свързани с насилие.

В хода на разговорите областният управител проф. Стефан Желев подчерта дългогодишното сътрудничество на Областна администрация Шумен с УНИЦЕФ и оцени високо успешно реализираните съвместни инициативи.

Д-р Муита заяви, че посещението й има за цел да се запознае на място с дейностите в подкрепа на децата, както и да бъдат планирани последващите действия на организацията. Тя сподели, че вече е посетила семейно-консултативният център в Нови пазар, където е разговаряла с екипа на центъра за реалните мерки, които се предприемат за децата.

Д-р Джейн Муита изрази задоволството си от партньорството досега с Областна администрация и общините в област Шумен и подчерта, че УНИЦЕФ ще продължи това сътрудничество, за да бъдат постигнати още по-големи резултати в грижата за децата.

IMG_6691

Skip to content