Герб на Република България

Република България
Областна администрация Шумен

Официална интернет страница


Новини
7 юни (сряда)

Подготвя се провеждането на Колоездачна обиколка, посветена на 180-та годишнина от рождението на Васил Левски

Колоездачна обиколка Купа „Васил Левски“ 2017 г., посветена на 180-та годишнина от рождението на Васил Левски, организират Областна администрация Ловеч и Български колоездачен съюз в партньорство с общините Карлово, Троян и Ловеч. Обиколката ще се проведе в периода 16-17 юли и обхваща маршрут, свързан със знакови места от дейността на Апостола на Свободата: Карлово-Троян-Ловеч.

Целта на организаторите е да бъде фокусирано общественото внимание към личността на Васил Левски и да бъде отдадена почит към неговото дело по този нестандартен начин, който да се превърне в незабравимо преживяване за участниците.

Съгласно наредбата, по която ще се проведе спортната надпревара, могат да се включат любители на колоезденето от всички възрасти-деца, младежи, възрастни и спортисти от професионални колоездачни клубове в България и чужбина, като обиколката е включена в спортния календар на Българския колоездачен съюз за 2017 г.

Наредбата за провеждане на Колоездачна обиколка Купа „Васил Левски“ 2017 г., и документите към нея са публикувани на официалния сайт на Областна администрация – Шумен www.oblastshumen.government.bg и сайта на Български колоездачен съюз: www.bcu.bg.

Deklaracia

Naredba_Kupa_Vasil_Levski

 

Skip to content