Герб на Република България

Република България
Областна администрация Шумен

Официална интернет страница


Новини
7 април (сряда)

Поздравление на областния управител проф. Стефан Желев по повод 7 април- Световен ден на здравето

Областният управител на Шумен проф. Стефан Желев изпрати поздравителен адрес до лечебните заведения в област Шумен, РЗИ, ЦСМП, местните структури на съсловните организации на БЛС, Асоциацията на общопрактикуващите лекари, Български фармацевтичен съюз и БАСЗГ по случай 7 април – Световен ден на здравето.

Уважаеми лекари, медицински сестри и специалисти,

Приемете моите сърдечни поздравления по случай 7 април – Световен ден на здравето!

Това е денят, в който изразяваме нашата признателност към всички Вас за Вашия професионализъм и всеотдайност, с които изпълнявате всеки ден своята мисия за опазване здравето на хората.

Повече от една година, в условията на извънредна ситуация и тежка епидемична обстановка, Вие сте на първа линия в битката за нашия живот. Изправени сте пред още по-голяма отговорност, предизвикателства и усилия, свързани с много напрежение и трудни решения.

Благодаря Ви за силата на духа, за Вашата отдаденост и неуморност, с които се борите за всеки един пациент. Благодаря Ви за смелостта и съм убеден, че това не е просто избор, това е призвание, за което се изисква голямо сърце, за да излекуваш не само болката и страховете на хората, но и да им вдъхнеш надежда.

Желая Ви много здраве, енергия и сили да следвате своя професионален път!

Честит празник!

С уважение,

Проф. Стефан Желев

Областен управител

Skip to content