Герб на Република България

Република България
Областна администрация Шумен

Официална интернет страница


Новини
2 ноември (понеделник)

Първо заседание на новоизбрания Общински съвет в община Венец

Областният управител Донка Иванова откри първото заседание на новоизбрания общински съвет в община Венец. Секретарят на Общинската избирателна комисия Левент Зекериев връчи удостоверения за избор на общинския кмет Нехрибан Ахмедова, на кметовете на кметства и на новоизбраните общински съветници. Всички те положиха клетва и подписаха клетвени листове да работят за благото на жителите на общината.

„Вашата голяма отговорност е да оправдаете доверието и очакването на съгражданите си за по-добър, по-достоен и по-подреден живот. Продължавайте и развивайте единодействието на двата изборни органа-общински съвет и кмет в името на общата цел- устойчиво и ефективно развитие“, каза в  приветствието си областният управител Донка Иванова и пожела на всички успешен мандат и ползотворна работа в името на бъдещето и просперитета на общината.

Съгласно чл. 23, ал. 3 от Закона за местното самоуправление и местната администрация най-възрастният общински съветник Ибрахим Османов пое председателството на общинската сесия. След тайно гласуване за председател на Общинския съвет в община Венец през следващите четири години с пълно единодушие съветниците избраха Бейзат Яхя.

IMG_2345
IMG_2358

Skip to content