Герб на Република България

Република България
Областна администрация Шумен

Официална интернет страница


Новини
16 ноември (четвъртък)

Заместник-областните управители присъстваха на откриването на семинар в Шумен в подкрепа на малките и средните предприятия

Заместник-областните управители Петко Шаренков и Ширин Вели бяха гости на откриването на семинар на тема „Онлайн търговията и възможностите пред малките и средните предприятия за увеличаване на продажбите“, домакин на който беше Областният информационен център. Обучението се организира от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия съвместно с „АПИС Европа“ АД, „Ди Ейч Ел Експрес България“ ЕООД и Българска агенция за експортно застраховане.

„Тази инициатива е важна стъпка напред за подпомагане и насърчаване на предприемачеството, за подкрепа на представителите на малкия и средния бизнес в нашия регион. Използвам случая още веднъж да подчертая, че в лицето на местните власти всички вие имате партньори за осъществяването на проектите си“ каза при откриването заместник-областният управител Петко Шаренков.

По време на семинара бяха дискутирани теми, засягащи силата на електронната търговия, като още едно средство за повишаване възможностите на малките и средните предприятия за реализация на стоки и услуги, както на вътрешния, така и на международните пазари.

Skip to content