Герб на Република България

Република България
Областна администрация Шумен

Официална интернет страница


Новини
12 април (вторник)

Заместник-областният управител Селиме Кърджалиева участва в среща, посветена на 25 години от създаването на Съюз на пенсионерите в Шумен

Заместник-областният управител Селиме Кърджалиева беше сред гостите на среща-разговор, посветена на 25 години от създаването на Съюз на пенсионерите в Шумен. В празничната среща участваха и народните представители Ралица Тодорова, проф. Стефан Желев и Иван Иванов, общественият посредник на община Шумен Иван Капралов, директорите на НОИ- Шумен д-р Емилия Станчева и РД „Социално подпомагане“ Ивелина Андреева.

Селиме Кърджалиева поднесе към възрастните хора поздравителен адрес от името на областния управител Донка Иванова.  „Обръщам се към Вас с уважение за активната Ви дейност през годините, за Вашата всеотдайност, трудолюбие и огромен принос за развитието на Шумен и региона. Ние Ви дължим много – внимание, обич, почит и днешната среща е още една възможност да изразим нашата благодарност към Вас, нашите родители, близки и съграждани за всичко, което сте създали през Вашия житейски път, за да чувстваме ние по-спокойни и сигурни“, каза заместник-областният управител.

В срещата участваха представители на Съюза на пенсионерите от Перник, Велико Търново, Бургас, Варна, София. Всички те подкрепиха и приеха обръщение с пет основни искания до министъра на труда и социалната политика и до националния омбудсман.

Skip to content