Герб на Република България

Република България
Областна администрация Шумен

Официална интернет страница


Новини
25 май (четвъртък)

Заместник-областният управител Ширин Вели беше гост на празника „Дни на моя град” в Каспичан

Заместник-областният управител Ширин Вели беше сред гостите на празника „Дни на моя град” в Каспичан, който по традиция започна с тържествена сесия на Общинския съвет.

От името на областния управител проф. Стефан Желев, Ширин Вели поздрави жителите на Каспичан с празника и им пожела много здраве, щастие и благополучие.

„Днешният тържествен ден носи удовлетворението от изпълнените намерения и реализираните проекти за развитието на Вашия град. Обединява усилията, волята и амбицията на всички Вас в името на просперитета на Каспичан и аз съм убеден, че с всеотдайност и постоянство ще продължите работата си и ще множите успехите, постигнати досега”, се казва в поздравителния адрес на областния управител.

„Като кмет на този град най-голямото ми желание е Каспичан да продължи да се развива по-бързо, запазвайки в себе си различното и самобитното”, заяви в словото си пред съгражданите си Милена Недева, кмет на община Каспичан.

По традиция на площада пред сградата на общината бяха издигнати националният флаг и знамената на Европейския съюз и на община Каспичан.

Picture 447

Picture 458

Skip to content