Герб на Република България

Република България
Областна администрация Шумен

Официална интернет страница


Новини
8 ноември (сряда)

Заместник-областният управител Ширин Вели участва в кръгла маса на тема „Добри практики и успешни истории в местната система за почтеност“

 

Кръгла маса на тема: „Добри практики и успешни истории в местната система за почтеност“ се проведе във Велико Търново, организирана от Асоциация „Прозрачност без граници“ съвместно с Областна администрация Велико Търново. В работата на форума участваха заместник областният управител на Шумен Ширин Вели, както и представители на областните и общински администрации от Ловеч, Габрово, Търговище, Разград, Русе, Силистра, Добрич, Варна.

Кръглата маса беше открита от проф. д-р Любомира Попова, областен управител на област Велико Търново и Калин Славов, председател на Асоциация „Прозрачност без граници“. Пред участниците във форума беше представена инициативата „Индекс на Местната система за почтеност“, както и съществуващите добри практики и ефективно работещи модели на добро управление и политики за противодействие на корупцията и насърчаване на взаимодействието между институции, бизнес, граждански сектор и медии.

 

 

Skip to content